lunes, 4 de mayo de 2009

QUEDEN 6 SETMANES PER TEMPLERS - PLANNING

Estic a sis setmanes per estar a la setmana del 15 de Juny i intentar fer la cursa de templers. Segons el comentari q em fa fer l’Enric (company del km0) per poder fer una cursa de 10km he de rodar un mínim 1h 15’ .

Fent el conte de l’avia, si vaig a un ritme de 6’ el klm, en una horeta faria els 10 km però, tampoc cal apurar tant oi??

Així, l’objectiu es intentar córrer 1h 15’ la setmana abans de la cursa, per tant , aquesta ha de ser l’evolució setmanal per poder aconseguir aquesta fita:

A 6 set (actual): 40’
A 5 set: 45’
A 4 set: 50’
A 3 set: 1h
A 2 set: 1h 10’
A 1 set: 1h 15’
Setmana de templers

L’objectiu seria córrer el TEMPOS ESTIPULAT DE LA SETMANA al menys un dia a la setmana, un altre no baixar del temps de la setmana anterior i un tercer fer una rodadeta suau de recuperació com a minim, es a dir, a 3 setmanes de templers córrer un dia 1h, l’altre , 50 ‘ i un 3er dia fer una rodadeta suau.

YES WE CAN!!!!

2 comentarios:

  1. Correr 1h15' vol dir correr 1h15.

    Correr 15', descansar 5' caminant, i així 5 cops, es correr 1hora 15?.

    Els teus musculs ho acceptaràn millor i s' estaràn acostumant a fer-ho.

    Un dels metodes per fer una marató per a novells amb poc entrenament que "recepten" alguns trainers ianquis es aixì. 20'-5'. Una marató. (no m´agrada gens)

    Quan treballem amb grups de població amb algun problemam de cara a la millora del estat físic, no proposem caminades llargues, el que busquem es el sumatori del fet durant tot el dia.

    I tranquil, crec que l' important es gaudir, tens curses a munts al calendari i Templers es teu, amb calma.

    ResponderEliminar
  2. Mira de tant en tant els missatges privats al Km0

    ResponderEliminar